Deel dit artikel
-

Zoekmachine Vinden.nl integreert met Quote media

Het bedrijf Vinden.nl , uitbater van de gelijknamige zoekmachine, is overgenomen door Quote Media , uitgever van de bladen Quote, Elle en QPF. Reggeborgh Beheer, dat voor de helft eigenaar is van Vinden.nl, nam enkele maanden geleden een belang van twintig procent in de uitgever, zo bevestigt Reggeborgh.

Vinden.nl zal een aantal internetportals ontwikkelen, die voor de lezers van Quote interessant zijn, zo meldt het dagblad Tubantia . Hoe de overeenkomst tussen Vinden.nl en Quote Media er precies uitziet, is niet bekend. De betrokken partijen konden nog geen commentaar geven.

Het is aannemelijk dat Vinden de online presentatie van de Quote-titels moet verbeteren. Het zakenblad Quote is nu alleen te vinden op equote.nl. Elle en Elle Wonen hebben (nog) geen site.

Reggeborgh werd als investeerder met name bekend door haar deelname in Worldonline. Via een buitenlandse dochtermaatschappij is Vinden.nl onderdeel van Reggeborgh, zo laat het bedrijf weten. Hoeveel er nu met de overeenkomsten tussen Reggeborgh, Vinden.nl en Quote Media is gemoeid, is niet bekend.

Deel dit bericht

2 Reacties

Symen

Er is ook nog Quotemedia.nl en Quoteonwine.nl en ik dacht dat ze Vignette hebben geimplementeerd. Klinkt zo gek nog niet, zou ik zeggen.

Sacha Prins

Nou Jan-Willem, ik hoop dat jij er ook wat wijzer van geworden bent. Zo ja, dan proficiat.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond