B2B Digital

Power Sessie: Growth Hacking

13:10 30 minutes presentation Zaal 1
Peter van Sabben Growth TribeMax van den Ingh MisterGreen

Geweldige producten bouwen is niet genoeg… Marketing kanalen zijn verzadigd. Rapid Experimentation en Growth Marketing skills helpen je om de concurrentie voorbij te groeien. Groei gebeurt door een mix van gedragspsychologie, coding, creatieve marketing en data analyse. In deze sessie nemen we je mee langs de laatste verhalen, learnings en tricks die we onderweg hebben geleerd. Een met informatie doorspekte power sessie die het proces, de mindset en de tools omvat die je op weg helpen met je Growth Hacking reis.

 

Peter van Sabben

Peter van Sabben

Growth Tribe

Peter van Sabben is een specialist op het gebied van technische marketing en branding. Met meer dan 10 jaar ervaring in het veld en na te hebben gewerkt bij de grootste tech hubs in Europa kwam hij in 2014 terug naar Amsterdam. Een jaar later, in 2015, richtte hij, samen met twee anderen, Europa’s eerste Growth Hacking Academy op, The Growth Tribe Academy. Naast zijn werkzaamheden voor Growth Tribe is Peter een adviseur voor de drijvende kracht in de Amsterdamse Tech industrie, StartupAmsterdam, die als missie heeft om het Amsterdamse startup ecosystem te bespoedigen en te promoten.

Max van den Ingh

Max van den Ingh

MisterGreen

Als Head of Growth bij MisterGreen Direct is Max verantwoordelijk voor de commerciële groei en productontwikkeling van het online lease platform voor elektrische auto’s. Naast zijn werk bij MisterGreen is hij spreker en adviseur op het gebied van growth hacking, digitale transformaties en marketingtechnologie. Hij nam deel aan de jury van twee Nederlandse award shows voor digitale bedrijven en is gastdocent bij een Masterclass van Nyenrode. Daarnaast inspireert hij jonge professionals door de laten zien hoe je op een slimme manier technologische marketing kunt inzetten voor bedrijfsgroei.

Gelijktijdige sessies