Conversion

Join Conversion!

12 april 2018

Join Conversion!

12 april 2018

dagen

uren

minuten

seconden

#conversion18

Emerce Conversion levert in één dag een overzicht van alles rondom optimalisatie van conversie via het digitale kanaal. Met nieuwe inzichten om het resultaat te verbeteren. Experts op conversie deelgebieden en ervaren collega marketing professionals delen op Conversion hun lessons learned en best practices.

25+ (internationale) sprekers

De meest interessante sprekers, experts, cases en panels on stage

1 topdag

Een compleet overzicht van alles rondom optimalisatie van conversie via het digitale kanaal.

250+ bezoekers

Voor iedereen die verkopen uit het online kanaal wil stimuleren!

Locatie

Pakhuis de Zwijger, authentiek voormalig koelpakhuis aan de Piet Heinkade in het Oostelijk havengebied te Amsterdam is dit jaar weer de thuisbasis voor Conversion.

Pakhuis de Zwijger

Adres

Piet Heinkade 179, 1019 HC Amsterdam

Meer over deze locatie


De Emerce event bezoekers voorwaarden zijn van toepassing op Emerce Conversion. Vanaf het moment van inschrijving is uw aanmelding definitief.*

Emerce jaarabonnement
Wanneer u als niet Emerce lid registreert voor het event, betaalt u voor een ticketprijs inclusief een jaar lang gratis Emerce lidmaatschap. Na 1 jaar wordt uw abonnement automatisch omgezet naar een lidmaatschap tot wederopzegging.
Met een Emerce lidmaatschap ontvangt u 9x Emerce magazine, specials als eGuide en korting op alle events.

* Annulering is mogelijk, mits schriftelijk bevestigd
Bij annulering tot 4 weken voor aanvang van Emerce Conversion wordt er 25% van de deelnamekosten gerekend. Bij annulering van 4 tot 2 weken voor aanvang van Emerce Conversion betaalt u 50% van de deelnamekosten. Bij annulering binnen 2 weken voor aanvang van Emerce Conversion bent u het volledige bedrag verschuldigd. Deelname is persoonlijk. Vervanging door een collega is altijd toegestaan en kosteloos. Wij verzoeken u in dat geval contact op te nemen met de organisatie op events@emerce.nl.

Gallery

Op 12 april keert Conversion terug naar Pakhuis de Zwijger

'Een mooie dag vol goede sprekers die nuttige informatie en inzichten hebben gedeeld aan de hand van praktische voorbeelden.'

Sponsors

De volgende sponsoren ondersteunen Conversion 2018