over conversion1

Wat is Emerce Conversion

Emerce Conversion levert in één dag een overzicht van alles rondom optimalisatie van conversie via het digitale kanaal. Met nieuwe inzichten om het resultaat te verbeteren. Hoe gaat het bezoek effectiever over naar keuze en actie? En wat zijn de verbeteringsslagen van goed converterende sites geweest in het afgelopen jaar? Experts op conversie deelgebieden en ervaren collega marketing professionals delen op Conversion hun lessons learned en best practices. In één dag tijd heel veel informatie om beter resultaat te behalen. Als er één congres is waaraan je dit jaar moet deelnemen, dan is dit jouw congres!

Voor wie?

Online professionals die hun resultaten willen verbeteren: decision makers met een commerciële verantwoordelijkheid. Dit zijn (online) marketeers, e-commerce managers, site owners, online & media-exploitanten, content specialisten, product-, category managers, marketingmanagers, web designers, interaction designers, search experts, online consultants.  
over conversion2

Emerce

Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.

Part of conversionweek

Emerce Conversion maakt samen met ConversionWorld.co en Conversion.Camp deel uit van Conversion Week. ConversionWorld is een drie daags webinar dat van 18 tot en met 20 april vanuit Nederland live uitgezonden zal worden over de hele wereld. Conversion.Camp vindt plaats op 23 april en is een gratis event in de unconference vorm. Deze dag kun je je eigen conversieprobleem in brengen. Experts komen er samen om te discussiëren over deze problemen.  
conversionweek (1) (3)