Conversion

Geloof me, ik voel het aan mijn Data

14:55 30 minutes presentation IJ zaal
Rogier Peters Nyenrode Business UniversiteitBob Bogaard Progress Sitefinity

Hoe Nyenrode Business Universiteit de doelconversieratio met ruim 350% verhoogde?!

Wordt meegenomen door Rogier en Bob in het verhaal van vallen en opstaan in het digitaliseringstraject van de marketing-afdeling. Met als doel: het vertalen van de Nyenrode Experience naar online in de gehele customer-journey wat weerklinkt in de data en KPI’s. Het is een reis waarin Rogier balanceert tussen waanzin en waarheid en tussen dromen en realiteit. Graag deelt Rogier zijn successen en falen. Kom luisteren, stel vragen en leer van Rogier (zijn fouten) en van de inzichten van Bob.

Rogier Peters

Rogier Peters

Nyenrode Business Universiteit

“My mission is to help organizations find and implement purpose into digital marketing strategies.”

Rogier Peters is team lead Digital bij Nyenrode Business Universiteit. Hij stond aan het roer van de nieuwe website van Nyenrode met als doel de “Nyenrode Experience” door alle digitale kanalen te laten weerklinken. Samen met zijn team van digital specialisten is hij vanuit de data op zoek naar maximale waarde en relevantie voor de klant.

Bob Bogaard

Bob Bogaard

Progress Sitefinity

Bob Bogaard looks after sales- and partner management for Progress’ DXP and Mobility solutions. Bob is known for his win-win approach, advising and selling business and technology solutions that drive business transformation and optimize the customer experience.

Gelijktijdige sessies