Dare

Over Dare

Wat is Dare?

Dare is een event voor en door digital creatives met een blik op de toekomst. Topics zijn cutting-edge design, nieuwe visies en ideeën, interaction design, visual design en creatieve processen. Dare staat voor een programma met nationale en internationale leading digital creatives. Innovatieve cases en verdiepende sessies. Over conversational interfaces, neuro usability en natuurlijk digital design.

Voor wie?

Dare is bestemd voor een brede groep van visual designers, creatives, creative directors, creative leads, UX designers en UX directors, designers, user experience designers, UI designers en service designers, die werkzaam zijn bij digital agencies, communicatie- en reclamebureaus, mediaorganisaties en corporates, of werkzaam zijn als zzp-er.

Programma

Het programma van de deze editie van Dare vormt zich verder in de zomer van 2018. In minimaal veertien sessies krijgt het publiek een update van leading creatives. Dare biedt een programmering met Nederlands- en Engelstalige sessies, dit is een stap naar een internationaal Dare!

Emerce

Emerce is sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.