Dare

Conversation UI: Designing without GUI.

10:35 40 minutes presentation Studio
Murat Ozmerd Flow.aiGijs van de Nieuwegiessen Flow.ai

Door snel veranderende techniek is het designvak genood-zaakt om te evolueren. Van Print, naar Web en App. Nu staan we aan de vooravond van een nieuwe ontwikkeling, namelijk conversational interfaces of chatbots. Hoe kunnen designers evolueren en hun creativiteit nog meer aanspreken juist nu er minder is om mee te werken? En hoe ga je als designer te werk als je geen interface meer hebt? Deze interactieve sessie zet jou aan het denken: als je niet weet hoe je kunt ontwerpen zonder interface, word je als designer al snel overbodig!

Murat Ozmerd

Murat Ozmerd

Flow.ai

Murat Ozmerd is de medeoprichter van Flow.ai, een professioneel softwareplatform waarmee bedrijven, ontwerpers en ontwikkelaars “conversational experien-ces” kunnen creëren. Flow.ai werkt o.a. voor Media Markt, Interpolis, APG en SNS Bank. Voorafgaand aan Flow.ai wertke Murat als ontwerper voor o.a. Mirabeau, Achmea en KLM.

Gijs van de Nieuwegiessen

Gijs van de Nieuwegiessen

Flow.ai

Gijs is medeoprichter van Flow.ai, een professioneel softwareplatform waarmee bedrijven, ontwerpers en ontwikkelaars “conversational experiences” kunnen creëren. Flow.ai werkt o.a. voor Media Markt, Interpolis, APG en SNS Bank. Gijs is een ervaren UX designer, creative technologist en entrepreneur. Hij is gespecialiseerd in het creëren en ontwerpen van digitale ervaringen.

Gelijktijdige sessies