eFashion

Join eFashion!

26 juni 2018

Join eFashion!

26 juni 2018

dagen

uren

minuten

seconden

#efashion18

eFashion is hét congres voor decision makers en professionals in fashion die verantwoordelijk zijn voor online en/of e-commerce. Tijdens de zesde editie van eFashion delen de meest innovatieve fashion retailers, brands en experts uit binnen- en buitenland hun kennis, ervaringen en de laatste inzichten.

25+ (internationale) sprekers

De meest interessante sprekers, experts, cases en panels on stage

1 topdag

De onmisbare update over succesvol online marketing en e-commerce beleid voor de fashion industrie

300+ bezoekers

Be part of eFashion!

Locatie

Pakhuis de Zwijger, voormalig koelhuis fungeert tijdens eFashion als thuishaven voor de digital minded fashion industrie. Op 26 juni vindt hier eFashion plaats!

Pakhuis de Zwijger

Adres

Piet Heinkade 179, 1019 HC Amsterdam

Meer over deze locatie


De Emerce event bezoekers voorwaarden zijn van toepassing op Emerce eFashion. Vanaf het moment van inschrijving is uw aanmelding definitief.*

Emerce jaarabonnement
Wanneer u als niet Emerce lid registreert voor het event, betaalt u voor een ticketprijs inclusief een jaar lang gratis Emerce lidmaatschap. Na 1 jaar wordt uw abonnement automatisch omgezet naar een lidmaatschap tot wederopzegging.
Met een Emerce lidmaatschap ontvangt u 9x Emerce magazine, specials als eGuide en korting op alle events.

* Annulering is mogelijk, mits schriftelijk bevestigd
Bij annulering tot 4 weken voor aanvang van Emerce eFashion wordt er 25% van de deelnamekosten gerekend. Bij annulering van 4 tot 2 weken voor aanvang van Emerce eFashion betaalt u 50% van de deelnamekosten. Bij annulering binnen 2 weken voor aanvang van Emerce eFashion bent u het volledige bedrag verschuldigd. Deelname is persoonlijk. Vervanging door een collega is altijd toegestaan en kosteloos. Wij verzoeken u in dat geval contact op te nemen met de organisatie op events@emerce.nl.

Gallery

Op 26 juni keert eFashion terug naar Pakhuis de Zwijger

“Een coole catchup rond laatste ontwikkelingen van digitalisering van de fashion branche, inspirerend en mooi netwerk event! “

“Een leerzaam event waarbij de mogelijkheid bestaat om in gesprek te gaan met vakgenoten en potentiële klanten.”

“Top ervaring voor professionals in e-fashion!”

Sponsors

De volgende sponsoren ondersteunen eFashion 2018