eFinancials

Hoe win je het hart van de klant in de digitale wereld?

11:35 30 minutes presentation Grote zaal
Linda Nieuwenhuizen Centraal Beheer Achmea

Complexe producten, een strak wet- en regelgevingskader en klanten die alles behalve dagelijks bezig willen zijn met een verzekering. Dat is dus dé perfecte omgeving waarin het verschil is te maken. Het gaat er om hoe je het verschil kunt maken. Dat doe je door het persoonlijke gevoel te creëren in de digitale wereld en op dat moment en die plek waar de klant is. Hoe Centraal Beheer dat doet, laat Linda zien. Deze sessie wordt je aangeboden door OnMarc.

Linda Nieuwenhuizen

Linda Nieuwenhuizen

Centraal Beheer Achmea

Linda Nieuwenhuizen is Manager New Business & Digital Change bij Centraal Beheer. Het open innovatielab; LAB55, waarin samengewerkt wordt met start-ups,
ondernemers en collega’s om te komen tot nieuwe businessmodellen is daar een onderdeel van. Net zoals het ontwikkelen van digitale klantinnovaties, zoals Chat, UX, Mobile en AI first. Ze is gepassioneerd om innovatie te realiseren in de verzekeringsbranche. En heeft een strong believe dat dit alleen mogelijk is door open innovatie en het extreem goed kennen van je klanten. Linda spreekt op uitnodiging van OnMarc.

Gelijktijdige sessies