eFinancials

Het is Digitaal Darwinisme

16:25 40 minutes presentation Grote zaal
Sander Duivestein Sogeti

In razend tempo verandert onze wereld. Digitaal is de nieuwe norm, dat geldt zeker voor de financiële wereld. Geen bank kan zich nog veroorloven niet te transformeren. Maar wat doet al die techniek met ons? Hoe ziet ons financiële stelsel er uit nu bitcoins normaal beginnen te worden? Hoe moeten grote namen kijken naar FinTech startups die zogezegd moeiteloos AI, IoT of chatbots combineren met het bankwezen? Het is Sander’s missie om te duiden wat de impact van technologie is op mens, bedrijf en maatschappij. Hij wil geen weerstand bieden aan nieuwe technologie, maar deze juist aangrijpen om te veranderen. Het is adopt or die!

Sander Duivestein

Sander Duivestein

Sogeti

Sander Duivestein is spreker, trendwatcher, internetondernemer, adviseur, auteur en columnist over de impact van nieuwe technologie. Uit naam van VINT (het Verkennings Instituut Nieuwe Technologie van ICT-dienstverlener Sogeti) schreef hij in de afgelopen jaren meerdere boeken en rapporten over onder andere het Internet of Things, Wearables, Big Data, Social Media, Mobile, Cloud Computing en de economische crisis. Naast bovengenoemde onderzoeken omvat zijn expertise Bitcoin 2.0, robots, technologische werkloosheid, wearable computing, kunstmatige intelligentie, privacy, countercultures, NBIC, singulariteit en Quantified Self,

 

Sander’s opinie omtrent nieuwe technologie is terug te vinden in dag- en weekbladen, op de radio en op televisie. Zo was hij afgelopen jaar onder andere te gast in Pauw en Witteman, Brandpunt en Nieuwsuur.

Gelijktijdige sessies