eFinancials

What’s next in fintech – start-ups aan het woord

12:10 30 minutes presentation Grote zaal
Harrie Vollaard RabobankNiels Fibaek-Jensen PenstableLiran Krispin FincomIvan Kamakin DolphinWouter Meeuwisse Stampwallet

Wie zijn de bedrijven van de toekomst? Harrie introduceert enthousiaste start-ups binnen de financiële sector. Leer hoe zij Finance en Tech samenvoegen en grote banken en verzekeraars bij willen staan met online oplossingen voor morgen. In deze sessie stellen de start-ups zich razendsnel voor, er is tijd voor vragen en tot slot neemt een jury ieder initiatief onder de loep.

Harrie Vollaard

Harrie Vollaard

Rabobank

Harrie is hoofd Innovatie bij de Rabobank en verantwoordelijk voor de innovatie afdeling. Met zijn team analyseert hij (IT) trends en vertaalt deze in nieuwe mogelijkheden voor de bank. Deze innovaties hebben betrekking op de IT-infrastructuur, maar ook op nieuwe proposities voor de klant. Hij is betrokken geweest bij diverse strategische trajecten binnen de bank zoals Unplugged en Mobiel Bankieren. Hij is initiatiefnemer van het partnership in Startupbootcamp FinTech.

Niels Fibaek-Jensen

Niels Fibaek-Jensen

Penstable

Niels Fibaek-Jensen is medeoprichter en CEO van Penstable, een
Deense fintech startup gespecialiseerd in duurzaamheidsinvesteringen in de pensioensector. Niels heeft een achtergrond in het VN-ontwikkelingssysteem.

Niels zal deelnemen aan het start-up panel: What’s next in FinTech –  gepresenteerd door Harrie Vollaard (Rabobank)

 

Liran Krispin

Liran Krispin

Fincom

Liran Krispin  heeft veel ervaring opgedaan binnen het bank- en financieringswezen. Zo was hij hiervoor projectmanager, systeemanalist en procesingenieur. Nu is hij Head of product and business development van de start-up: Fincom

Fincom is een krachtige engine die automatisch gegevens vindt en matcht met gegevens in verschillende databases. Fincom werkt in verschillende talen, kan goed overweg met spelfouten en heeft een overlappend AI-systeem om efficiëntie te garanderen. De achterliggende techniek van Fincom is gebaseerd op wiskunde, zo worden woorden omgezet naar een fonetische wiskundige digitale code, en ontstaan basisvergelijkingen of kan het systeem algoritmes berekenen en slimme suggesties doen.

Liran zal deelnemen aan het start-up panel: What’s next in FinTech – gepresenteerd door Harrie Vollaard (Rabobank)

Ivan Kamakin

Ivan Kamakin

Dolphin

Ivan Kamakin heeft drie jaar ervaring in datawetenschappelijke projecten, waaronder beeld- en tekstclassificatie, tijdreeksvoorspelling en anomaliedetectie. Vanaf 2016 is hij ook actief in blockchain en bouwt hij analytische toepassingen of voert hij technische en ICO-consultancy uit. Ivan is medeoprichter en data scientist van zijn eigen start-up: Dolphin Blockchain Intelligence.

Dolphin BI is een platform voor de analyse van investeringen in crypto-activa met een slimme contract-based marktplaats voor crypto-investeerders en cryptodeskundigen. Het platform zal gebruikers helpen om snel en kwalitatief hoogwaardige risico- en rentabiliteitsevaluaties van investeringen in crypto-activa te krijgen. Het combineert evaluatie met behulp van machine learning en kennis van experts. Dolphin BI stimuleert ook externe ontwikkelaars om applicaties te maken en te verkopen, zo kunnen zij voortbouwen op het gloednieuwe platform.

Ivan zal deelnemen aan het start-up panel: What’s next in FinTech – gepresenteerd door Harrie Vollaard (Rabobank)

Wouter Meeuwisse

Wouter Meeuwisse

Stampwallet

Wouter Meeuwisse (Interactive Designer & Developer) startte in 2009 Media599. Tegenwoordig bestaat Media599 uit een professioneel team van webdesigners, front-end ontwikkelaars, app-developers, loyaliteits- en mobiliteitsspecialisten. Wouter begon in 2014 met Stampwallet, een loyaliteitplatform voor bedrijven die meer omzet van bestaande klanten moeten genereren. Na een proefperiode van 2 jaar en meer dan 200 betalende klanten, bezoekt Stampwallet nu Startupbootcamp FinTech in Amsterdam om de Europese markt te betreden.

Gelijktijdige sessies