eHome & Deco

Over Emerce Home & Deco

Wat is Emerce Home & Deco?

Het belangrijkste event over online strategie en succesvol omnichannel beleid voor de Nederlandse woonbranche. Alles over het inzetten van de website als inspiratiekanaal én succesvol verkoopkanaal, het benutten van technologische innovaties, customer journey, touch point en cross border strategieën. 

Voor wie?

De dag voor retailers, pure players, brands en groothandel in de home – & decoration branche. Emerce Home & Deco biedt know-how en best practices op het gebied van e-commerce voor retailers, brands en fabrikanten op het gebied van wonen, huis en interieur. Meer dan 200 professionals van onder andere woon- en interieurwinkels, bouwmarkten, tuincentra, merken, groothandel, keukenzaken, badkamerspecialisten, webshops komen op 1 november samen. De branche bestaat uit ruim 8.000 aanbieders.


Emerce is het multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.