Next Gen

Over Next

Over Emerce Next

Samenwerking tussen tech savvy pro’s en digital marketeers is belangrijk om te blijven innoveren. Developers, marketeers, data analysts, digital & tech consultants… de toekomstige digital innovators hebben een sterk productdenken, kennen elkaars expertise en begrijpen welke uitdagingen elke rol heeft in het grote geheel. Emerce Next brengt je volledig up-to-date als het gaat om de nieuwste technologieën en succesvolle toepassingen daarvan in business en marketing.

Emerce Next brengt digital & tech samen!

INHOUDELIJK PROGRAMMA

Het event programma biedt nationale en internationale sprekers verdeeld over ca. 50  sessies.

Demo Area

Live demo’s van innovatieve bedrijven en coole brands. Bezoek deze area voor het uitwisselen van kennis, best practices, informatie uit cases en het opdoen van nieuwe contacten.

Roundtables Area

Een uniek concept met meer dan 10 sessies ieder uur, waarbij je de mogelijkheid hebt om in een selecte groep te leren en discussiëren over een bepaald topic.

VOOR WIE?

Young pro’s in digital & tech onder de 30: Junior and Mid-Level Developers, Online Marketeers, Data analysts, Designers, Digital & Tech Consultants, Product Owners. 

What’s in it for me?

  • Laat je inspireren door de verhalen en kennis van experts
  • Netwerk met peers & pro’s en deel ervaringen
  • Neem deel aan challenges, workshops, roundtables
  • Leer hoe toonaangevende bedrijven de toekomst en kansen voor young pro’s zien

EMERCE

Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.