eRecruitment

Be part of eRecruitment!

5 april 2018

Join eRecruitment!

5 april 2018

dagen

uren

minuten

seconden

#eRecruitment18

eRecruitment is het congres over innovatie in recruitment, met expert-sessies over onderwerpen als sourcing, tooling, robotisering, privacy en schaarste op de markt.

35+ (internationale) sprekers

De meest interessante sprekers, experts, cases en panels on stage

1 topdag

Het jaarlijkse event voor professionals in online recruitment

450+ bezoekers

Visit eRecruitment!

Locatie

Pakhuis de Zwijger, authentiek voormalig koelpakhuis aan de Piet Heinkade in het Oostelijk havengebied te Amsterdam is dit jaar weer de thuisbasis voor eRecruitment.

Pakhuis de Zwijger

Adres

Piet Heinkade 179, 1019 HC Amsterdam

Meer over deze locatie


De Emerce event bezoekers voorwaarden zijn van toepassing op Emerce Conversion. Vanaf het moment van inschrijving is uw aanmelding definitief.*

Emerce jaarabonnement
Wanneer u als niet Emerce lid registreert voor het event, betaalt u voor een ticketprijs inclusief een jaar lang gratis Emerce lidmaatschap. Na 1 jaar wordt uw abonnement automatisch omgezet naar een lidmaatschap tot wederopzegging.
Met een Emerce lidmaatschap ontvangt u 9x Emerce magazine, specials als eGuide en korting op alle events.

* Annulering is mogelijk, mits schriftelijk bevestigd
Bij annulering tot 4 weken voor aanvang van Emerce Conversion wordt er 25% van de deelnamekosten gerekend. Bij annulering van 4 tot 2 weken voor aanvang van Emerce Conversion betaalt u 50% van de deelnamekosten. Bij annulering binnen 2 weken voor aanvang van Emerce Conversion bent u het volledige bedrag verschuldigd. Deelname is persoonlijk. Vervanging door een collega is altijd toegestaan en kosteloos. Wij verzoeken u in dat geval contact op te nemen met de organisatie op events@emerce.nl.

Gallery

Op 5 april keert eRecruitment terug naar Pakhuis de Zwijger

‘’Een eye-opener op zoveel fronten. Iedereen die er niet was, heeft echt de kans gemist om meer handvatten te krijgen voor het recruitment van de toekomst. ’’

Sponsors

Deze partners ondersteunen eRecruitment 2018