eRecruitment

Hoe je transparantie tot in de kern van je bedrijf doorvoert

13:30 45 minutes presentation Grote zaal
Guido van Staveren van Dijk Moyee Coffee

Moyee Coffee brengt met de inzet van blockchaintechnologie transparantie naar de next level. Blockchain…. we lezen erover. Maar wat betekent het als je dit echt doorvoert in je hele bedrijfsvoering? Wat zou dit voor een effect hebben op jouw werk als recruiter? Guido vertelt over zijn drive om de koffiewereld drastisch te veranderen, welke stappen hij hierin heeft gezet en uitdagingen die hij tegenkomt. Je verlaat de zaal met een bak aan nieuwe kennis en….. zin in een goede kop koffie!

Guido van Staveren van Dijk

Guido van Staveren van Dijk

Moyee Coffee

De uitgesproken oprichter van Moyee Coffee probeert met een radicaal nieuwe aanpak de wereld te veranderen. Met koffie als middel probeert hij met Moyee de koffie industrie om te gooien, eerlijker te maken en ede machtspositie van de “Big Coffee” aan te pakken door te laten zien hoe het ook kan.
Na studies in Leiden, Londen, Moskou en Chicago is hij op zijn 29e begonnen met tradingcars.com. Na een aantal nieuwe onderneming werd Moyee Coffee geboren en is Guido, met Moyee Coffee, hard op weg om het meest innovatieve koffie bedrijf van Nederland te worden.
Door te produceren, branden en verpakken in het land van herkomst, brengt hij de verdeling van de omzet naar 50/50 want “Wij willen landen als Ethiopië de middelen geven om het zelf te doen. Het is per slot van rekening “hun koffie”.

Gelijktijdige sessies