Emerce Retail

Go Future: wat de toekomst te bieden heeft

16:55 30 minutes presentation Podium 1
Alexander Wijninga WatermelonEvert Semeijn Neurofied

Na de blik op innovatieve regio’s als China en de VS, is het tijd voor een blik op de toekomst. Welke ontwikkelingen en technologieën gaan de retail beïnvloeden en met welke kunt u meteen aan de slag? AI, Chatbots, Neuromarketing en groen…

Alexander Wijninga

Alexander Wijninga

Watermelon

Ik ben een ondernemer in de dop die op vroege leeftijd bekend is geworden met vallen en opstaan. Dat definieert ook de basis van bedrijven waar ik aan het roer sta; hard werken, fouten maken en er alles aan doen om er voor te zorgen dat het de volgende keer beter gaat, zowel voor het personeel als voor het management. Belangrijke peilers binnen mijn bedrijven zijn openheid, eerlijkheid en vastberadenheid. Met een bijzondere team spirit zorgen we er als team voor geweldige tech producten in de markt te zetten.

Evert Semeijn

Evert Semeijn

Neurofied

Dr. Evert Semeijn is een neuropsycholoog die ondernemer is geworden. Na zijn eCommerce agency startte hij Neurofied, een toegepaste neuromarketing academie. Daar leren marketeers, ondernemers en bestuurders hoe zij hun bedrijf laten groeien met gedragspsychologie en neurowetenschap. Neurofied vormt de brug tussen marketing experts die de WAT en HOE weten en academici die de WAAROM begrijpen.

Gelijktijdige sessies