Sprekers en key insights eTravel 2017

eTravel is hét event over online travel in Nederland. eTravel presenteert de nieuwste cases van vernieuwende en succesvolle airlines, reisorganisaties, accomodaties en vergelijkers. Vernieuwers, startups en challengers presenteren hun quick wins, gedurfde keuzes en baanbrekende ideeën. De thema’s zijn divers, maar zorgen voor specifieke insights. eTravel haalt de beste nationale- en internationale cases naar Amsterdam en trekt diegenen die in de branche digitale vooruitgang doorvoeren en aanjagen.

Sprekers eTravel 2017

Sogeti

Sander Duivestein

Bots en AI; adopt or die!

Corendon

Atilay Uslu

Meet the Travel Dragons

KLM Royal Dutch Airlines

Robertjan Groeneveld

15.000 reizigersvragen per week: de kracht van AI bij KLM

Thales

René van Buuren

De reisgids voor cybersecurity

Vacanceselect

Pascal van de Loo

Onze noodzakelijke Agile transitie: Lessons learned

Bekijk alle sprekers

Bezoekers

Decision makers in online travel + jij!

eTravel is hét netwerkevent voor de online travel branche! Meer dan 300 professionals van webportals, touroperators, affiliates, reisbureaus, vergelijkers, hotels, verkeersbureaus, review-sites, airlines en rentals komen samen. Onder hen bevinden zich de beslissers en influencers van de grootste en meest toonaangevende partijen uit de branche.

Bekijk alle bezoekers

Impressie 

Quotes

Wat zeggen oud bezoekers over e-Travel

“Een reis door de (inter)nationale succesverhalen van topbedrijven uit de travelsector. Dé manier om je netwerk uit te breiden en met een frisse kijk de toekomst voor te zijn.“

 

“Goed georganiseerd en veel mogelijkheden om je netwerk uit te breiden”

 

“Een dag vol inspiratie en vakkennis”

 

“Veel inspiratie. Goede plek om ervaringen uit te wisselen, contacten te leggen en te netwerken”

 

“eTravel biedt een groot scala aan presentaties om je een beter beeld van de toekomst te krijgen op het gebied van online travel.”
 

Nieuws

Save the date

Op 21 juni 2016 vindt alweer de zevende editie van Emerce eTravel plaats. De voorbereidingen zijn in volle gang en de eerste namen volgen binnenkort.

Centrale vraag op eTravel: Wie helpt de online reiziger?

Online een reis boeken makkelijk? Nou nee, dat is duidelijk niet het geval als we de sprekers tijdens eTravel mogen geloven. In zijn presentatie op Emerce eTravel sprak Andy Owen Jones. Lees meer