Atilay Uslu

Corendon

atilayUslu ZW Square

Meet the Travel Dragons

Wie is de beste startup in de reisbranche? Tijdens eTravel komen drie aanstormende ondernemers pitchen voor een heuse Dragons jury. Tijdens deze sessie krijgen de pitchers de kans om hun onderneming in het spotlicht te zetten. Publiek en dragons zullen reageren met scherpe vragen. Kom langs voor een mooie inkijk in de reiswereld, en stem op je favoriete startup.

Over Atilay Uslu

Corendon is in 2000 opgericht in Haarlem, toen Atilay Uslu en zijn zakenpartner Yildiray Karaer besloten hun krachten te bundelen. Voor die tijd had de Uslu al zijn eerste stappen in de reisbranche gezet, maar het echte succes komt met de oprichting van Corendon. Het bedrijf begon als Turkije-specialist dat eerst alleen vliegtickets en later ook volledig verzorgde reizen naar Turkije verkocht. In 15 jaar tijd is Corendon uitgegroeid tot een toonaangevende, zeer succesvolle touroperator en dé nummer 1 reisorganisatie als het gaat om veel Turkse en andere populaire bestemmingen binnen en buiten Europa.
Naast Corendon Vliegvakanties, Corendon Airlines, Corendon Dutch Airlines, Corendon Hotels & Resorts behoren ook Maris Life, Corendon Artiestenreizen, Corendon Groepsreizen, GOfun jongerenreizen, Karin’s Choice, Stipreizen tot Corendon.

Delen

Samen met:

Endeit Capital

Edwin Hengstmengel

Meet the Travel Dragons

Peak Capital

Johan van Mil

Meet the Travel Dragons

Otravo

Raymond Vrijenhoek

Meet the Travel Dragons