Sander Duivestein

Sogeti

Kopie van Sander Duivestein ZW Square

15:50 presentation Nederlands 30min Grote Zaal

Bots en AI; adopt or die!

In Sander’s ogen verandert technologie de wereld in een razendsnel tempo. Ook travel organisaties krijgen te maken met de inzet van artificial intelligence en (chat)bots. “Versnelde verandering is de enige constante in het digitale tijdperk”. Het is Sander’s missie om te duiden wat de impact van technologie is op mens, bedrijf en maatschappij. Bedrijven moeten geen weerstand bieden aan nieuwe technologie, maar deze juist aangrijpen om te veranderen. Het is Digitaal Darwinisme. Het is adopt or die!

Over Sander Duivestein

Sander Duivestein is spreker, trendwatcher, internetondernemer, adviseur, auteur en columnist over de impact van nieuwe technologie. Uit naam van VINT (het Verkennings Instituut Nieuwe Technologie van ICT-dienstverlener Sogeti) schreef hij in de afgelopen jaren meerdere boeken en rapporten over onder andere het Internet of Things, Wearables, Big Data, Social Media, Mobile, Cloud Computing en de economische crisis. Naast bovengenoemde onderzoeken omvat zijn expertise Bitcoin 2.0, robots, technologische werkloosheid, wearable computing, kunstmatige intelligentie, privacy, countercultures, NBIC, singulariteit en Quantified Self,

Sander’s opinie omtrent nieuwe technologie is terug te vinden in dag- en weekbladen, op de radio en op televisie. Zo was hij afgelopen jaar onder andere te gast in Pauw en Witteman, Brandpunt en Nieuwsuur.

Delen