B2B Digital

Over

Wat is Emerce B2B Digital?

Emerce B2B Digital is hét belangrijkste congres voor professionals op het gebied van B2B e-commerce, sales en marketing. Tijdens Emerce B2B Digital komen topics aan de orde als: ROI – De business case komt voor de investering. Hoe maak je deze? Organisatie – Hoe krijg je de interne organisatie mee in de transitie naar digital? E-commerce – Wat zijn de laatste trends in e-commerce voor manufacturers en distributors? Benchmarks – Hoe staat je organisatie ervoor ten opzichte van je peers? Customer experience – Hoe zet je digital in om een excellente klanterervaring te creëren? Conversieoptimalisatie – Hoe verhoog je online conversie en genereer je meer sales qualified leads? Een dag vol met succesfactoren, do’s & don’ts, lessons learned en de laatste trends, strategieën en ontwikkelingen op het gebied van B2B e-commerce en marketing.

Voor wie?

Emerce B2B Digital is een niet te missen congres voor managers op het gebied van e-commerce, sales en online marketing, in een business-to-business omgevingen, die up-to-date willen blijven en meer willen weten over werkende strategieën en -cases rond B2B commerce marketing en sales. Naar Emerce B2B Digital komen directeuren en management in sales, marketing en e-business uit segmenten van onder andere: IT & telecom, zakelijke dienstverlening, industrie, logistiek, bouw & real estate, business travel & leisure en wholesale.

Emerce

Emerce is het belangrijkste platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e- business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.