B2B Digital

De toekomst van B2B commerce is Autonomous!

10:40 30 minutes presentation Zaal 1
Gerrit Enthoven IntershopChi Shing Chang SPARQUE.AI

Algoritmen hebben een enorme impact op ons dagelijks leven. Aanbevelingen op basis van real-time gegevens veranderen onze toekomst verder.

Nu al gaat een groeiend deel van de B2B-verkopen via digitale kanalen. Deze trend zal verder versnellen als gevolg van nieuwe technologieën, zoals kunstmatige intelligentie, slimme portals en IoT. Een nieuw handelstijdperk ontstaat: Autonomous Commerce. Niet alleen zal de customer journey in B2B eenvoudiger worden, ook worden verkoopbeslissing ondersteunt door AI.

Gerrit Enthoven

Gerrit Enthoven

Intershop

Gerrit Enthoven is verantwoordelijk voor de groei van B2B ecommerce platform leverancier Intershop in Europa en is betrokken geweest bij meer dan 150 uitdagende internationale B2B-commerceprojecten. Gerrit adviseert en begeleidt fabrikanten en groothandels bij het digitaliseren, transformeren en boosten van hun online business.

Intershop biedt een wereldwijd toonaangevend B2B-commerce platform, dat klanten als Vanderlande Industries, Aalberts Industries, Isero, Stiho, Atlas Copco, Rockwool, BMW, Miele ondersteunt. Intershop is initiatiefnemer van de “B2B Digital Group”, bestaande uit 30 experts op het gebied van digitalisering. De groep komt een aantal keer per jaar bij elkaar om relevante onderwerpen en ontwikkelingen in de B2B-markt te bespreken.

Chi Shing Chang

Chi Shing Chang

SPARQUE.AI

Gelijktijdige sessies