B2B Digital

Digitale versnelling door inzet van data en algoritmes

11:40 30 minutes presentation Zaal 3
Suzanne Bussman – van Es IseroLeonie Jansen Isero

Isero is de meest gespecialiseerde ijzerwaren groothandel en dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Met digitale groei en ontwikkeling zet Isero in op het verder ontzorgen van klanten. Met behulp van data, algoritmes en innovatieve technologie toont Isero onder andere gepersonaliseerde cross sell recommendations. Goede recommendations verhogen de gemiddelde orderwaarde en laten de klant zien dat Isero begrijpt wat hij nodig heeft. Een presentatie over het balanceren van data, algoritmes en traditionele productkennis.

Suzanne Bussman – van Es

Suzanne Bussman – van Es

Isero

Suzanne (45) is in haar als rol Directeur Marketing & E-commerce verantwoordelijk voor de digitale strategie van Isero, de grootste ijzerwarengroothandel van Nederland. Deze strategie realiseert zijn samen met een enthousiast en gepassioneerd team.

Suzanne heeft een brede werkervaring op het gebied van strategische marketing en e-commerce, en is inmiddels al weer ruim 6 jaar werkzaam bij Isero.

Leonie Jansen

Leonie Jansen

Isero

Leonie (36) werkt al ruim 13 jaar met de leukste doelgroep: de bouw! Mensen die houden van persoonlijk contact, duidelijke afspraken en kennis van zaken.

Na een installatie- en materieelverhuurbedrijf, nu aan de slag bij Isero, de ijzerwarengroothandel voor bouwprofessionals en technische diensten.

Samen met haar collega’s van het e-commerce team zorgt zij ervoor dat de website isero.nl aan alle wensen van onze bouwers voldoet!

Gelijktijdige sessies