B2B Digital

Digitizing processes: werken met System-to-System koppelingen

14:20 30 minutes presentation Zaal 3
Sjoerd Sipkema Technische Unie

Veel van de klanten van de Technische Unie digitaliseren hun processen ook in relatie met de groothandel voor installateurs. Door verbinding te leggen met klanten via een System-to-System koppeling kan de Technische Unie het proces aan de klantzijde efficiënter laten verlopen, denk aan: bestellen, pakbonnen en facturen. Dat leidt tot bovendien tot minder fouten en meer efficiëntie voor de groothandel zelf. In deze talk vertelt Sjoerd Sipkema, Head of B2B e-commerce bij de Technische Unie hoe je te werk gaat bij S2S-integraties. Hoe pak je dat als webshop aan? Hoe ziet de klantreis eruit? 

 

Sjoerd Sipkema

Sjoerd Sipkema

Technische Unie

Ik heb mijn professionele carrière doorgebracht in de wereld van digital, gestart bij Schiphol en daar de digitale transitie begeleid om vervolgens bij Valtech aan boord te stappen als digitaal strateeg bij grote B2B e-commerce spelers en sinds 5 jaar bij de Technische Unie.

Ik krijg energie uit het vertalen van ‘gecompliceerde’ business doelstellingen in combinatie met concrete feiten naar heldere keuzes om digitaal succes te realiseren. Ik geloof niet in een big bang aanpak. Maar… heb een plan, start snel en blijf continu verbeteren!

Gelijktijdige sessies