B2B Digital

Groeistrategieën voor de toekomst van B2B commerce

14:55 30 minutes presentation Zaal 1
Guido Jansen SprykerHenk Mensinga Youwe

Bouw voor de customer journeys van morgen. Om de concurrentie voor te blijven en te winnen in het volgende tijdperk van digital commerce, moeten B2B-bedrijven samenwerken met leveranciers van commerce-technologie die hen helpen zich aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden. Onze experts Henk Mensinga en Guido X Jansen bespreken o.a. hoe een Composable Commerce-aanpak B2B-bedrijven helpt hun e-commerce-strategie klaar te stomen voor de toekomst, hoe een B2B marktplaats early movers kan helpen de digitale race te winnen én hoe ze kunnen groeien in het digitale domein.

Guido Jansen

Guido Jansen

Spryker

Guido Jansen is een psycholoog met een focus op E-commerce. Hij heeft optimalisatie teams & programma’s gebouwd en ontwikkeld bij innovatieve bedrijven, waarbij hij gebruikersdata en inzichten heeft omgezet in klantsucces en bedrijfsgroei. Hij spreekt over de hele wereld, bouwt aan een betrokken community en helpt bedrijven om zichzelf te overtreffen.

Henk Mensinga

Henk Mensinga

Youwe

Henk is Directeur Productimplementatie bij Youwe en hij helpt klanten de transformatie naar digitaal te maken met behulp van zijn jarenlange ervaring. Hij heeft veel bedrijven geholpen de shift te maken van offline naar online en weet precies welke tools een bedrijf kunnen helpen groeien.

Gelijktijdige sessies