B2B Digital

Insights & inspiration: Lessons learned from the B2B digital commerce group

15:20 30 minutes presentation Zaal 1
Herbert Pesch EvidentSander Bredewout Hanos

25 experts op het gebied van digital commerce in B2B komen sinds 2016 regelmatig bijeen om ervaringen, ideeën en kennis uit te wisselen. Zonder uitzondering topspelers in manufacturing en distribution. Allemaal hebben ze te maken met de enorme impact en specifieke uitdagingen van digital in de bijzondere wereld van de B2B.

Samen met Sander Bredewout (HANOS), lid van de B2B digital commerce group, neemt host Herbert Pesch (Evident) je mee langs topics als: organisational challenges, sales alignment, KPI’s in B2B ecommerce, creating a B2B-commerce team en marketplaces en meer….

Herbert Pesch

Herbert Pesch

Evident

Herbert Pesch is co-founder en CCO bij B2B digital agency Evident. Hij adviseert opdrachtgevers op strategisch niveau en spreekt en modereert regelmatig op industry events. Evident is gespecialiseerd in B2B digital marketing, ecommerce en services platforms en combineert hierbij strategie, design en technologie.

Sander Bredewout

Sander Bredewout

Hanos

Sander is een ervaren B2B digital commerce specialist met eenfocus op waardecreatie. Hij is verantwoordelijk voor de prestaties en doorontwikkeling van de digitale omgeving van HANOS. Met zijn team werkt hij dagelijks op het scheidsvlak van technologie en commercie.

Gelijktijdige sessies