B2B Digital

Royal IHC breekt de maritieme markt open met een wereldwijd en onafhankelijk digitaal platform

09:30 30 minutes presentation Zaal 1
Maaike de Rover ShipSupport, powered by Royal IHC

Royal IHC, marktleider in de scheepsbouw voor de bagger- en offshore-industrie, breekt de maritieme markt open met de lancering van een wereldwijd en onafhankelijk digitaal platform ‘ShipSupport.com’. ShipSupport biedt op een transparante wijze reserve onderdelen, services en nieuwe digitale diensten aan. Waarbij zowel IHC als non-IHC klanten bediend worden.

De maritieme markt is relatief conservatief, gesloten en heeft digitaal gezien nog een lange weg te gaan. Dit biedt tegelijkertijd onnoemelijk veel kansen waarbij transparantie, ‘verandermanagement’ en een lange adem key succes factoren vormen.  

Maaike de Rover

Maaike de Rover

ShipSupport, powered by Royal IHC

Spreker Maaike de Rover werkt sinds 2010 voor de wereldwijd actieve scheepsbouwer Royal IHC. Zij heeft in die periode veel ervaring opgedaan op het vlak van productmanagement, business development en marketing en leidt nu ShipSupport.com. Zij heeft tot doel om hiermee de maritieme after-market open te breken. Maaike is zeer gepassioneerd gezien de ongekende potentie van dit platform binnen de bagger- en offshore-industrie.