Emerce Next

Over

Ben jij een young tech professional en staat er Data Analyst, Developer, UX Designer, Growth Marketeer, Consultant of Product Owner achter je naam? En wil je in een relaxte setting met je vakgenoten op de hoogte worden gebracht van de allernieuwste technologische ontwikkelingen?

Dan is Emerce Next jouw event:

  • Laat je inspireren met de nieuwste ontwikkelingen, de beste cases, sprekers en panels on stage.
  • Young Experts (en ook seniors) delen hun ervaringen en geven praktische tips.
  • Neem deel aan challenges, workshops, roundtables.
  • Leer hoe toonaangevende bedrijven de toekomst en kansen voor young pros zien.
  • Deel jouw kennis en ervaringen met andere peers & pros. Debatteer, discussieer en word samen nog slimmer.

PROGRAMMA

Emerce Next dompelt je onder in een inspirerend event met nationale en internationale sprekers verdeeld over ca. 50 sessies. Aan het eind van de dag ben je volledig up-to-date met de nieuwste technologieën en succesvolle toepassingen daarvan in business en marketing, en heb je je netwerk uitgebreid!

Demo Area

Gedurende de dag zijn er live demo’s van innovatieve  tech bedrijven en coole brands. Bezoek de Demo Area voor het uitwisselen van kennis, best practices, informatie uit cases en het opdoen van nieuwe contacten.

Roundtables Area

We bieden een unieke ervaring: meer dan 10 sessies ieder uur, waarbij je de mogelijkheid hebt om in een selecte groep te leren en discussiëren over een bepaald topic in onze Roundtable Area.

EMERCE

Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.