Emerce Next

Over

Heb jij een passie voor tech en staat er Developer, Data Scientist, UX Designer, Growth Hacker, Digital Consultant of Product Owner achter je naam?

Wil je in een inspirerende setting met je vakgenoten op de hoogte worden gebracht van de allernieuwste technologische ontwikkelingen en meer weten over Coding & Development,  Data & Analytics, AI & Machine Learning, Growth Hacking, Smart City & IoT, Augmented & Virtual Reality, Gamification, 5G Technology, Future of Work, Blockchain & Cryptocurrency?

Dan is Emerce NEXT jouw event:

  • Blijf up-to-date  over de nieuwste technologische ontwikkelingen en de toepassing in business, marketing, media en society
  • Experts delen de beste cases en geven praktische tips  
  • Neem deel aan challenges, workshops en roundtables
  • Deel jouw kennis en ervaringen met je peers.  Debatteer mee met panels, discussieer en word samen nog slimmer.
  • Leer hoe toonaangevende bedrijven en organisaties jouw toekomst en  kansen zien in de Nederlandse Digital & Tech Scene

PROGRAMMA

Emerce NEXT dompelt je onder in het tech event van Nederland met nationale en internationale sprekers. Aan het eind van de dag ben je volledig up-to-date met de nieuwste technologieën en succesvolle toepassingen daarvan in business, marketing, media en society. En heb je je netwerk in de Nederlandse  Digital & Tech Scene uitgebreid!

EXPERT SESSIONS

4 zalen met +50 presentaties over future of tech, ethics in tech, AI, Machine Learning, Robotics, VR, Smart City…

DEVELOPER STAGE 

Voor developers, door developers! Van Picnic Technologies, Microsoft, Uber, Automotive MediaVentions, Snyk.

CHALLENGES

Neem deel aan de Tech Impact Challenge, deel je kennis en ideeën, laat je talent zien en maak kans op de award.

EXPERIENCE AREA

Gedurende de dag zijn er live demo’s van innovatieve  bedrijven en coole brands. Bezoek de Experience Area voor het uitwisselen van kennis en ervaringen, het delen van best practices en doe er nieuwe contacten op.

ROUNDTABLE AREA

We bieden een unieke ervaring: meer dan 10 sessies ieder uur, waarbij je de mogelijkheid hebt om in een selecte groep te leren en discussiëren over een bepaald topic in onze Roundtable Area.

EMERCE

Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.