Emerce Next

Kun je een live radio uitzending maken op 1 kilometer hoogte?

11:20 30 minutes presentation Stage 2
Willem Roskam Talpa NetworkJulien Hommes Talpa Network

Op de bucketlist van Coen & Sander staan uitzendingen op bijzondere locaties, de middenstip van de Johan Cruijff Arena, op de set van Goede Tijden Slechte Tijden en een live uitzending vanuit een luchtballon. Bij Talpa Network gaan we geen uitdaging uit de weg! Wat komt er allemaal kijken bij zo’n uitzending, wat is er nodig om dit live uit te zenden op radio en TV? Voor welke uitdagingen stond het team en overleeft Sander Lantinga zijn hoogtevrees?

Willem Roskam

Willem Roskam

Talpa Network

Samen met een team van hoogopgeleide en ervaren Broadcast- en IT-ingenieurs is Willem Roskam verantwoordelijk voor de 24/7-uitzending van 5 tv-kanalen, 4 radiozenders en IT-infrastructuur binnen alle Talpa Network-bedrijven. Daarnaast is het team verantwoordelijk voor alle productietechnologie zoals TV- en radiostudio’s, controlekamers en ons postproductieplatform.

Talpa stimuleert technologische innovaties in een snel veranderend medialandschap

Julien Hommes

Julien Hommes

Talpa Network

Julien Hommes is Technisch Producent bij Talpa Network. In zijn functie is hij verantwoordelijk voor alle locatie uitzendingen van 538, Radio 10 & Radio Veronica. Denk hierbij aan de uitzendingen vanaf ADE, Nieks Car Crash, Ekdom in de Morgen Winter BBQ, Vrienden van Amstel, 538 Koningsdag, The Voice en als hoogtepunt de bucketlist uitzendingen van Coen & Sander.

Gelijktijdige sessies