Engage

Over Engage

Wat is Engage?

Emerce Engage gaat over de beste strategieën voor organisaties die hun klanten willen vinden en binden. Sales, service en loyalty via e-mail, social en web. Maar ook in combinatie met offline kanalen. Nieuwe inzichten rond effectief gebruik van data, systemen en klantgegevens. Met een geïntegreerde aanpak voor een stijgende interactie, conversie en loyaliteit. Kortom: hét event van het jaar voor professionals in multi-channel marketing, sales en service. Haal maximaal rendement uit data en klantcontact.

Voor wie?

Emerce Engage is voor organisaties die direct marketing willen verbeteren en hun churn willen verlagen. Verbeter de conversie en loyalty van je merk en de beleving van de klant. Geef op innovatieve wijze invulling aan je strategie! Via e-mail software, CRM-systemen, intelligente CMS-tooling, campaign management software en social tracking & monitoring oplossingen. Dit event geeft veel inzicht en inspiratie, vooral voor sectoren zoals telecom, energie, fmcg retail, goede doelen, media, financials, travel, leisure en automotive. De kennis wordt gepresenteerd door experts, afgewisseld met praktijkcases van collega’s uit binnen- en buitenland. Een event voor decisionmakers en het hoger- en midden-management.

Emerce

Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.

Join Emerce Engage!

Heb je een grote klantendatabase en wil je de nieuwste inzichten over hoe je in een crossmediale wereld op een persoonlijke en effectieve manier je klanten aan je merk bindt? Bestel dan nu je tickets!