Financials

Over Emerce Financials

Wat is Emerce Financials?

Op 26 november 2019 wordt de zevende editie gehouden van dit jaarlijkse Emerce event voor de online financiële sector. De editie in 2018 verwelkomde 250 bezoekers. Welke invloed hebben de laatste online ontwikkelingen op de financiële sector? Hoe zet je nieuwe kansen naar je hand? Wat doen grote internationale spelers en hoe succesvol zijn start-ups die in het gat in de markt springen? Op het één dag durende congres komen online trends & ontwikkelingen uit Nederland en het buitenland aan bod.

Voor wie?

Emerce Financials is hét event van het jaar voor hoger- en middenmanagement van banken, verzekeraars, hypotheekverstrekkers, pensioenfondsen en overige financiële instellingen. Het delen van kennis en ervaring staat centraal. Daarnaast is Emerce Financials ook hét jaarlijkse netwerkevent voor professionals in online bij banken, verzekeraars en financiële dienstverleners.

Emerce

Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.

Join Emerce Financials 2019!

Wil je weten welke invloed de laatste online trends & ontwikkelingen hebben op de financiële wereld? Hoe je nieuwe kansen naar je hand zet en wat grote internationale spelers en succesvolle start-ups doen? Bestel dan nu je tickets!

Bestel tickets