Financials

Over Emerce Financials

Digital Innovation in Finance

Change & Innovation waar gaan we heen? Open banking, API’s, PSD2, blockchain, banking as a platform. Wat doen grote internationale spelers en welke ontwikkelingen in innovatie, technologie en data gaan de markt opschudden? Emerce Financials is het jaarlijks event over de laatste digitale ontwikkelingen en kansen voor de financiële sector.
Op 19 november bespreken aansprekende interrupters, trendwatchers en experts uit de sector de stand van zaken in innovatie, technologie en data voor banken en financiële instellingen. Ze bespreken nieuws en kansen in digital finance in drie duidelijke tracks: Change & Innovation, Technology en Data & Analytics.

Voor wie?

Het programma brengt (internationale) organisaties, experts en toeleveranciers samen met managers en professionals in online bij banken,financiële instellingen en tech bedrijven. Het is jaarlijks dé dag om te netwerken binnen de branche met innovatie managers, marketing managers, CMO’s, marketing professionals en business managers.

Join Emerce Financials 2020!

Wil je weten welke invloed de laatste online trends & ontwikkelingen hebben op de financiële wereld? Hoe je nieuwe kansen naar je hand zet en wat grote internationale spelers en succesvolle start-ups doen? Bestel dan nu je tickets!

Emerce

Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.