Financials

Beleggen in een open tijdperk

minutes presentation
Niels Klok DEGIROJasper Anderluh DEGIRO

Hoe word je in korte tijd 1 van de grootste brokers in Europa? In de kern is het innovatie, bij DEGIRO is dat geen project, het bedrijf is innovatie. Stef Heutink in gesprek met Niels Klok en Jasper Anderluh. Hoe hebben ze het gedaan? Hoe hebben ze het uitgevoerd en wat is de visie achter dit succes?

Niels Klok

Niels Klok

DEGIRO

Niels Klok studeerde in 2002 af aan de universiteit van Groningen (Business Administration and Management). Later studeerde hij Business Valuation aan de Rotterdam School of Management en CFA. Na zijn studie werd hij trader bij Binck Bank om in 2006 met Jasper Anderluh, Mark Fransen, Gijs Nagel en Stef Keetman DEGIRO op te richten. Dit vanuit de visie dat wereldwijd beleggen voor iedereen weggelegd hoort te zijn. DEGIRO is inmiddels uitgegroeid tot 1 van de grootste en meest bekroonde brokers van Europa.

Jasper Anderluh

Jasper Anderluh

DEGIRO

Jasper Anderluh studeerde Electrical Engineering aan de TU Delft en promoveerde in 2007 in Financial Mathematics. In die periode was hij eveneens werkzaam bij BinckBank als Head Quantitative Research. Jasper is nog steeds verbonden als gasthoogleraar aan de universiteiten van Twente en Delft. Hij is betrokken bij de oprichting van DEGIRO en is als CTO verantwoordelijk voor de technische kant van het bedrijf.