Financials

Give it to me, now! Een doordacht UX design voor meer gemak

minutes
Joost van Traa ISAACDouglas Voeten Atradius Collections

Klanten zijn niet geïnteresseerd in de app, het portaal of uw informatie over financiële diensten en producten. Zij willen alleen het meest relevante weten, zoals ‘Wat is mijn saldo?’, ‘Nog hoeveel betalingen tot mijn krediet is afgelost?’ En graag met één simpele klik of notificatie. Joost laat zien hoe u met een doordacht UX design tijdsbesparing en gemak kunt realiseren. Douglas licht toe wat dat voor Atradius Collections betekent.

Joost van Traa

Joost van Traa

ISAAC

Joost (Creative Director) begon zijn carrière als webdesigner toen Flash de wereld nog moest veroveren. Sinds 2010 is hij bij ISAAC verantwoordelijk voor alle vormgeving en UX. Joost heeft ervaring met nationale en internationale e-financeprojecten, zowel op het gebied van onboarding als servicing. Joost biedt dagelijks ‘spiritual guidance’ aan zijn team, om binnen de soms iets te zakelijke finance wereld toch fijne digitale ervaringen vorm te geven.

Douglas Voeten

Douglas Voeten

Atradius Collections

Douglas (Head of Global Marketing) werd als tiener verliefd op marketing. Hij leerde de fijne kneepjes van het marketingvak in verschillende rollen bij ING. Bij Veronica Magazine was hij verantwoordelijk voor de groei en rebranding van de app. Hij brengt B2C flavour in een B2B wereld bij Atradius Collections, waar hij verantwoordelijk is voor marketing en E-commerce.