Financials

Hoe roboadvies beter wordt dan het traditionele hypotheekadviesgesprek

minutes presentation
Roel ter Brugge IndependerMarga Lankreijer Independer

Roel en Marga hebben de afgelopen anderhalf jaar hard gewerkt aan een nieuwe dienst op basis van roboadvies: online hypotheekadvies. Tijdens deze sessie zullen zij inzichten delen over de complexiteit om een online dienst te bouwen die qua interactie en advies beter is dan het traditionele hypotheekadviesgesprek, maar waar de consument nog niet aan gewend is. Krijg antwoord op vragen als: hoe kwam deze dienst tot stand, waar liepen zij tegenaan en wat zijn de eerste resultaten?

Roel ter Brugge

Roel ter Brugge

Independer

Na zijn studie Bedrijfskunde in Rotterdam heeft Roel ter Brugge 5 jaar bij Ernst & Young Consulting gewerkt als consultant en projectleider. In die periode is hij 1,5 jaar in Zuid-Afrika werkzaam geweest als projectmanager en e-business consultant voor lokale banken en verzekeraars. Vervolgens heeft hij 7 jaar bij Yellowtail gewerkt als directeur consulting. Daar heeft hij samen met de oprichters meegebouwd aan een organisatie waarin opdrachtgevers projecten en e-commerce concepten op het snijvlak van innovatie en IT uitwerkten voor financials. Begin 2011 maakte hij de overstap naar Independer als manager projecten, IT en innovatie. Sinds april 2017 is hij als onderdeel van een nieuw kernteam actief als directeur strategie & projecten.

Marga Lankreijer

Marga Lankreijer

Independer

De start in de financiële dienstverlening lag bij Marga Lankreijer zoals bij velen bij een bank, de SNS bank, maar al snel was de overstap naar Independer gemaakt in 2002. Afgelopen 16 jaar heeft zij in verschillende functies, maar altijd binnen hypotheken gewerkt aan het transparanter maken van hypotheken en hypotheekadvies. In 2016 kreeg zij, na jaren strategisch aanwezig te zijn met Zoek Adviseur, de opdracht om het hypotheekbedrijf weer op te bouwen met een ‘doe het zelf hypotheek’ en ‘online hypotheekadvies’. Als klantreis manager werkt zij er, met inmiddels meer dan 50 collega’s, hard aan om de komende jaren het online hypotheekadvies groot op de kaart te zetten.