Financials

Klanten hebben behoefte aan laagdrempelig financieel inzicht: hoe ver bent u?

minutes
Jan Marten van Seijst YellowtailDaniel Veenhoven Yellowtail

Veel consumenten hebben behoefte aan on-demand en eenvoudig financieel inzicht. De aanleiding kan verschillen: van gewoon willen weten hoe je er financieel voor staat tot eenvoudig inzicht in alledaagse financiële vragen.

Yellowtail laat zien hoe je als organisatie op een makkelijke en effectieve manier de dialoog aangaat met uw klant, deelnemer of werknemer. Met als doel om zijn of haar financiële situatie nu en in de toekomst binnen enkele minuten inzichtelijk te maken en daarbij op maat gemaakte producten en diensten aan te bieden. Voor organisaties leidt deze inzet vaak tot de opbouw van een actieve klantrelatie.

Jan Marten van Seijst

Jan Marten van Seijst

Yellowtail

Binnen Yellowtail is Jan-Marten als Managing Consultant o.a. betrokken bij de Pensioen & Vermogen proposities. Met deze proposities geeft Yellowtail consumenten controle over hun huidige en toekomstige financiële situatie. Zijn voornaamste activiteiten binnen Yellowtail zijn business development, projectmanagement en accountmanagement.

Daniel Veenhoven

Daniel Veenhoven

Yellowtail

Binnen Yellowtail is Daniel als Consultant betrokken bij de Pensioen & Vermogen proposities. Met deze proposities geeft Yellowtail consumenten controle over hun huidige en toekomstige financiële situatie.