Financials

What’s next in planning en open banking – start-ups aan het woord

minutes presentation
David Knap DymeHidde Koning BittiqPaul Kuijpers ByDeHand.com

Vroeger had je Yunoo (later Afas) personal, je had de huishoudboekjes van banken en nu poppen er heel veel initiatieven op. Wie zijn de bedrijven van de toekomst? Pascal introduceert enthousiaste start-ups binnen de financiële sector. Leer hoe zij Finance en Tech samenvoegen en banken bij willen staan met online oplossingen voor morgen. In deze sessie stellen de start-ups zich razendsnel voor, er is tijd voor vragen en jullie bepalen met onze app wie van de drie het meest innovatief bezig is.

David Knap

David Knap

Dyme

Hidde Koning

Hidde Koning

Bittiq

Hidde Koning is een van de oprichters van Bittiq. Na ervaringen bij ABN AMRO en een FinTech project omtrent beleggen voor millennials, richt hij zich nu op het bieden van financieel welzijn aan consumenten. Vooruitlopend op PSD2 heeft Bittiq in 2017 een personal finance app gelanceerd, de eerste in Nederland waar je rekeningen van alle grote banken kunt koppelen. Na de succesvolle B2C pilot levert Bittiq nu SaaS oplossingen aan financiële instellingen. Met deze technologie kunnen incumbents hun klanten bedienen met producten en advies op maat, op basis van inzichten uit transactiedata.

Paul Kuijpers

Paul Kuijpers

ByDeHand.com

Paul Kuijpers is mede-initiatiefnemer van ByDeHand.com. Hij kwam al tijdens zijn studie in de family office wereld terecht en deed bijna 10 jaar ervaring op in private wealth management. Met enkele gelijkgestemden startte hij ByDeHand.com, een online personal organizer die persoonlijke en financiële zaken voor iedereen overzichtelijker en eenvoudiger maakt.