Google Analytics User Conference

Realtime Next Purchase Prediction In Google Cloud

11:20 30 minutes presentation Grote Zaal
Job Deibel DeptJasper Jansen Dept

Om realtime te voorspellen wanneer een klant opnieuw gaat kopen moet je data verzamelen in BigQuery, deze verwerken met Datalab, hiervan een model maken in Cloud ML en als endpoint opzetten in Cloud Functions. Om kooppatronen te herkennen, moet je alles weten, dus ook historische klantdata. Hoe krijg je die op de website? Met  Google Cloud kun je deze data en de voorspelling in een split second beschikbaar maken.

Job Deibel

Job Deibel

Dept

Job is altijd actief bezig met het vertalen van business problems naar data solutions. Hij is vooral bezig met nieuwe innovaties op het gebied van marketing waar het gebruik van data en machine learning centraal staan. Hij houdt zich bezig met alles wat te maken heeft met attributie, website personalisatie en media personalisatie waarbij gebruik wordt gemaakt van machine learning.

Jasper Jansen

Jasper Jansen

Dept

Jasper helpt klanten van Dept met de technische implementatie van data gerelateerde vraagstukken. Volgens hem moet data centraal staan bij elke keuze binnen een bedrijf. Als medisch ingenieur heeft hij kennis van modellen en programmeren, wat goed van pas komt in zijn dagelijkse werkzaamheden. Hij werkt o.a. met GTM, GA, Tealium iQ, Salesforce DMP, GCP, Python & Javascript.

Gelijktijdige sessies