Google Analytics User Conference

Unconference insight sessie

14:05 30 minutes presentation Meetingroom
Janus de Visser Netprofiler

Het onderwerp wordt bepaalt door de bezoekers van deze sessie. Iedereen wordt aangemoedigd om deel te nemen aan de discussie. Deze unconference insight sessie is in het leven geroepen om discussie en kennisdeling te stimuleren en is een bewezen concept om antwoorden te krijgen op je vragen. Dus bereid je vraag voor en ontvang antwoord van ons expertpanel, bestaande uit Netprofiler, Orange Valley en Traffic Builders.

Netprofiler:

Tijdens de unconference sessie van Netprofiler krijgt iedereen de ruimte om met Janus de Visser in gesprek te gaan over de uitdagingen van betrouwbare data productie, data kwaliteit en compliance.

Welke data & tag management uitdagingen en knelpunten spelen er in jullie organisatie? Spreek verder over tools, mensen en processen door dieper in te gaan op de specifieke cases en vragen van jullie zelf.

Orange Valley

Traffic Builders

Janus de Visser

Janus de Visser

Netprofiler

Janus de Visser is de Managing Consultant van het Data & Analytics team bij Netprofiler. Het team dat zorgt voor het implementeren, beheren en uitbreiden van de digitale data en web analytics operatie bij klanten in finance, telecommunicatie, travel en e-commerce.

Gelijktijdige sessies