Emerce Health

Innovation in cure, care & technology

31 oktober 2019 | Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

Join Emerce Health!

31 oktober 2019

dagen

uren

minuten

seconden

#EmerceHealth19

Emerce Health is innovation in cure, care & technology. Emerce Health gaat in op de laatste relevante ontwikkelingen, nieuwste toepassingen, innovaties en de impact daarvan op de zorg.

Een interactieve congresdag met meer dan 25 sessies als: interviews, presentaties, debatten en een info-lounge met live demo’s.

25 (inter)nationale sprekers

De beste cases, sprekers en panels on stage

In 2018

Emerce Health 2018 was door ABAN geaccrediteerd voor 4 punten

200+ bezoekers

Laat je inspireren, blijf up-to-date en zorg dat je er bij bent!

Sprekers

Dit zijn de eerste namen van Emerce Health 2019

Nieuws

Lees hier de laatste ontwikkeling in eHealth

Disofa: online psychische zorg verkleint wachtlijsten

De wachtlijsten in de GGZ zijn te lang. Het is een groot probleem dat mensen die in psychische nood verkeren soms maanden moeten wachten voordat ze een psycholoog te spreken krijgen. Juist als ze zich eindelijk voldoende hebben opgeladen om hulp te zoeken is wachten geen wenselijke situatie. Online zorg lijkt de oplossing.

Details

Waarom elk ziekenhuis moet investeren in een business intelligence-team

Als data het nieuwe goud is, dan zijn ziekenhuizen niet bijster materialistisch. Oftewel: er wordt heel weinig gedaan met de beschikbare data. Bart-Jan Verhoeff, CMIO van Ziekenhuis Sint Jansdal over de mogelijkheden van artificial intelligence en machine-learning in de gezondheidszorg.

Details

Jorrit Ebben, Academy Het Dorp: ‘Door technologie je eigen gang kunnen gaan is een groot goed’

Hoe kun je technologie inzetten om mensen met een beperking zo zelfstandig mogelijk te laten leven? Met die vraag houdt Jorrit Ebben, co-founder van Academy Het Dorp zich bezig. Cruciaal is volgens hem de bewoners en zorgprofessionals betrekken bij innovatie.

Details

Locatie

Pakhuis de Zwijger is een authentiek koelpakhuis nabij Centraal Station en het centrum van Amsterdam gelegen en beschikt over een ruime netwerkruimte en vier congreszalen. Op 31 oktober 2019 zal Pakhuis de Zwijger wederom het decor zijn van Emerce Health!

Pakhuis de Zwijger

Adres

Piet Heinkade 179, 1019 HC Amsterdam

Meer over deze locatie

Gallery

Op 31 oktober 2019 is Emerce Health terug in Pakhuis de Zwijger

“Een inspirerende conferentie die aanzet tot het ontwikkelen en uitwerken van slimme eHealth oplossingen op de eigen werkplek.”

“Inspirerend event waarmee we de zorg verder brengen.”

“Emerce Health was een inspirerende dag met een mix van interessante sprekers en inhoudelijke presentaties over de laatste technologische ontwikkelingen in de gezondheidszorg.”

Partners

De volgende partners ondersteunen Emerce Health 2019: