eRecruitment

The Future of Recruitment!

2 april 2020 - Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

Join Emerce Recruitment!

2 april 2020

dagen

uren

minuten

seconden

#EmerceRecruitment20

Emerce Recruitment 2020 gaat over de laatste online en technologische innovaties in recruitment en HR. De nieuwste online ontwikkelingen en trends op het gebied van sourcing, analytics, tooling, campaigning en geïntegreerde recruitment-campagnes worden gedeeld. Dit jaar staan de thema’s AI, transparantie en menselijke maat centraal.

35+ (internationale) sprekers

De top-notch sprekers brengen je op de hoogte van de nieuwste trends en insights in sourcing, marketing automation, AI, menselijke maat, transparantie, analytics, tech, digital, data en meer…

1 topdag

Een must-go als je insights en inspiratie op wil doen om met de nieuwste tools de juiste kandidaten en de juiste werkgevers te matchen.

350+ bezoekers

Kennis is key, maar natuurlijk is er ook volop mogelijkheid om te connecten met jouw collega-recruiters. Iedereen uit de recruitment branche is aanwezig! Kom jij ook?

Sprekers 2019

Dit waren de sprekers van Emerce Recruitment 2019!

After movie Emerce Recruitment

Check out this mind blowing after movie with all the highlights that Emerce Recruitment had to offer.

Locatie

Pakhuis de Zwijger, authentiek voormalig koelpakhuis aan de Piet Heinkade in het Oostelijk havengebied te Amsterdam is dit jaar weer de thuisbasis voor Emerce Recruitment.

Pakhuis de Zwijger

Adres

Piet Heinkade 179, 1019 HC Amsterdam

Meer over deze locatie

Tickets RNight

Tickets Recruitment

Gallery

‘’Een eye-opener op zoveel fronten. Iedereen die er niet was, heeft echt de kans gemist om meer handvatten te krijgen voor het recruitment van de toekomst. ’’

Sponsors

Deze partners ondersteunden Emerce Recruitment 2019