Recruitment

Over Emerce Recruitment

Release the inner rebel
Omdenken is het nieuwe sleutelwoord in recruitment en HR. Krijg de mindset van een rebel. Laat zien waar je voor staat. Transparantie en duidelijkheid zijn key. Zet je digitale innovatie op scherp. Emerce Recruitment brengt je op 11 april de toekomstvisie in online recruitment en HR. Strategieën en tactieken voor het vinden, verleiden en matchen van talent. Energieke experts bespreken de belangrijkste vooruitzichten en verbeterkansen in sourcing, tooling en talent management.

Talent op nummer 1
Hoe zet je de transformatie in gang in een markt die voorlopig extreem krap blijft? Hoe voorkom je ghosting, ontwikkel je een sterk employer brand en zorg je dat het schaarse talent niet voor je concurrent kiest? Wat is het belang van skill based hiring en unbiased werving? En welke tools zijn daarbij een must? Wat zijn de kansen en risico’s bij de inzet van technologie in recruitment? En hoeveel invloed geef je aan het algoritme?

Leading brands en recruitment experts geven je presentaties en workshops over successen, fouten en experimenten over topics zoals ethiek, unbiased hiring, diversiteit & inclusiviteit, candidate centered recruitment, personalisatie, tech & AI, employer branding, en meer. Vul je toolbox met de nieuwste ideeën en online tactieken voor het behalen van je recruitment en HR doelstellingen.

Emerce
Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.