Recruitment

Over Emerce Recruitment

Refuel your recruitment
Volg digitale innovaties op de voet! Emerce Recruitment brengt je op 5 april de toekomstvisies en tactieken in online recruitment en HR voor het vinden, verleiden en matchen van de perfecte talenten voor werkgevers. Energieke experts bespreken de belangrijkste vooruitzichten en verbeterkansen in sourcing, tooling, campaigns en analytics voor die 100% match tussen kandidaten en werkgevers.

Toekomst is tech
Hoe leer je van experimenteren en fouten maken en integreer je deze mindset in je organisatie? Hoe ga je om met de gig economy en wat zijn de verwachtingen voor de toekomst? Hoe ontwikkel je een sterk employer brand en maak je een wervende recruitmentsite? Leading brands en recruitment experts geven je presentaties en workshops over successen, fouten en experimenten in voice automation, unbiased recruitment, gig economy, persoonlijk contact en campaign strategies. Vul je notes met de nieuwste ideeën en online tactieken voor het behalen van je recruitment doelstellingen.

Netwerk van Nederland
Emerce Recruitment is uitgegroeid tot dé dag voor veelbelovende en gevestigde recruiters, managers en professionals in HR. Doe overdag nieuwe kennis en ervaring op. Praat bij en vier je vak met recruiters, werving & selectie managers, HR-managers en professionals in employer branding en arbeidsmarktcommunicatie. Van grote bedrijven, bureau, job portals en media exploitanten.

Emerce
Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.