Recruitment

Over Emerce Recruitment

Refuel your recruitment
Volg digitale innovaties op de voet! Emerce Recruitment brengt je op 6 april de toekomstvisies en tactieken in online recruitment en HR voor het vinden, verleiden en matchen van de perfecte talenten voor werkgevers. Energieke experts bespreken de belangrijkste vooruitzichten en verbeterkansen in sourcing, tooling, campaigns en analytics voor die 100% match tussen kandidaten en werkgevers.

Toekomst is tech
Hoe ontwikkel je een sterke Employer Brand en zorg je dat het schaarse talent, maar al te graag voor je organisatie kiest? Hoe verslaan skill based hiring en unbiased werving de extreme krapte op de arbeidsmarkt? En welke tools zijn daarbij een must? Wat zijn de kansen en wat zijn de risico’s bij recruitment door middel van algoritmes in plaats van ‘the human touch’? Leading brands en recruitment experts geven je presentaties en workshops over successen, fouten en experimenten over topics zoals next level recruitment, unbiased hiring, gig economy, persoonlijk contact, tech & AI, campaign strategies en meer. Vul je toolbox met de nieuwste ideeën en online tactieken voor het behalen van je recruitment doelstellingen.

Netwerk van Nederland
Emerce Recruitment is uitgegroeid tot dé dag voor veelbelovende en gevestigde recruiters, managers en professionals in HR. Doe overdag nieuwe kennis en ervaring op. Praat bij en vier je vak met recruiters, werving & selectie managers, HR-managers en professionals in employer branding en arbeidsmarktcommunicatie. Van grote bedrijven, bureau, job portals en media exploitanten.

Emerce
Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.