Recruitment

Over Emerce Recruitment

Wat is Emerce Recruitment?

Emerce Recruitment is hét jaarlijkse event over online innovaties voor professionals in recruitment en HR. De nieuwste online ontwikkelingen en trends op het gebied van sourcing, tooling, campaigning en geïntegreerde recruitment-campagnes worden gedeeld. Met de toename van nieuwe digitale mogelijkheden, online wervingtools, meetinstrumenten, social media, jobboards en referral recruitment nemen wervingsmogelijkheden alsmaar toe. Maar kun je daarmee ook de juiste kandidaat vinden? En kunnen beoogde kandidaten de juiste organisaties vinden in het aanbod dat tot hun beschikking staat? Emerce Recruitment biedt voor het achtste jaar nieuwe inzichten, tools en succescases.

Voor wie?

Emerce Recruitment is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé dag in het jaar om kennis en ervaringen te delen met collega’s in recruitment en te netwerken met online specialisten en leveranciers. Voor recruiters, werving & selectie managers, HR-managers en overige HR- en arbeidsmarktcommunicatie-professionals, werkzaam bij de grotere bedrijven in Nederland, werving en selectiebureaus, jobportals en media-exploitanten.

Emerce

Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.