Recruitment

Altijd je groeidoelstellingen halen. Ongeacht hoe ambitieus ze zijn

14:20 30 minutes Zaal 8
Carlijn van der Kamp TimetohireKevin Wouters TimetohireWalter Doorduin Priva

Je groeidoelstellingen halen, ongeacht hoe ambitieus ze zijn. Welke recruiter wil dat nu niet? Ook als de markt tegenzit helpt het Recruitment Success Framework jou te navigeren door de uitdagingen die recruitment op je afvuurt. Met alleen employer branding of nog een extra recruiter kom je er niet. Je moet recruitment holistisch benaderen. Maar hoe doe je dat dan? Wat is de sleutel tot recruitment succes?  Timetohire en Priva nemen je mee door de eerste stappen van het framework en hoe deze ervoor zorgen dat Priva een prachtig werkgeversmerk opbouwt en in rap tempo internationaal kan opschalen.

Carlijn van der Kamp

Carlijn van der Kamp

Timetohire

Carlijn van der Kamp, ruim 15 jaar werkervaring zowel aan bureauzijde als aan Corporate zijde. Sinds 2021 werkzaam bij Timetohire als Projectmanager & Senior Recruitment Specialist. Binnen Timetohire houd ik mij bezig met het optimaliseren van onze RPO klanten & teams. Daarnaast werk ik ook mee aan het continue verbeteren van onze interne organisatie. Mijn grote passie voor recruitment kan ik hierdoor volledig benutten binnen Timetohire.

Kevin Wouters

Kevin Wouters

Timetohire

Kevin is een reislustige recruiter die houdt van cabaret, muziek, nieuwsgierige mensen, gamen en sport. Hij draagt zijn steentje bij aan een betere wereld door Nederlands les te geven aan een vluchteling. Je vindt hem in de zomer op verschillende festivals, in het park of aan het strand. Liever een verkeerde keuze maken qua stedentrip dan voor de tweede keer naar dezelfde stad. Ook is hij een groot voorstander van slechte woordgrappen.

Walter Doorduin

Walter Doorduin

Priva

Als VP Organization Development binnen Priva verantwoordelijk voor een aantal dominante strategische thema’s die te maken hebben met change en groei zoals digital, knowledge en culture.

Voorheen eigenaar van een assessmentbureau, ZZP’er geweest in het werkveld groei en recruitment, en meer dan 10 jaar bij Fox-IT gewerkt binnen de combinatie recruitment en business.

Walter is een Rotterdammer, speelt bridge en werkt iedere zaterdag aan zijn weerbaarheid in zijn rol als voetbalscheidsrechter.

Gelijktijdige sessies