eRecruitment

Bitterballen of boostcampagnes? De digitale transformatie in de regio

16:00 35 minutes presentation Workspace
Renée Gosschalk Get WorkClaudia Ruiter Get Work

Er is krapte. Kleine, grote organisaties; iedereen haalt alles uit de kast om de beste kandidaten te
vinden en te binden.

Tijdens deze sessie vertellen Claudia Ruiter en Renée Gosschalk hoe de digitale transformatie hen in tijden van zware tekorten helpt om te kunnen blijven matchen. En… Hoe het juist helpt om de bemiddeling nóg persoonlijker te maken.

Hoe excelleer je in de regio en maak je het verschil? En hoe zorg je ervoor dat het vestigingsnetwerk de
digitale transformatie omarmt? Ze vertellen het je graag!

Renée Gosschalk

Renée Gosschalk

Get Work

Renée Gosschalk, sinds 2016 Marketing Manager bij Get Work. Gepassioneerd door recruitment en al 10 jaar ervaring in de wereld van arbeidsbemiddeling. In de afgelopen jaren kende Get Work online exceptionele groei. Momenteel bevindt ze zich een online transitie van de organisatie waarin het regionale karakter van de organisatie en de digitale wereld elkaar verder moeten gaan versterken.

Claudia Ruiter

Claudia Ruiter

Get Work

Claudia Ruiter, sinds januari 2017 Algemeen Directeur bij Get Work. Heeft 13 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling binnen USG (Start, Unique en Secretary-Plus). Tussendoor maakte ze een uitstap als directeur Noord/Oost bij de Kraamvogel, de grootste kraamzorg organisatie van Nederland. Claudia is lid van Presidents Institute dat faciliteert in de hoogste standaard van c-level netwerken in Europa. Ze is van nature altijd nieuwsgierig en op zoek naar de verbinding tussen mensen, processen, systemen en innovaties.

Gelijktijdige sessies