Recruitment

De toekomst van candidate experience – Zo verover je het hart van kandidaten in een steeds digitalere wereld

12:15 30 minutes Zaal 1
Arjan Vissers Indeed

Bij veel werkgevers vindt het recruitmentproces tegenwoordig grotendeels digitaal plaats. Van online solliciteren tot video interviews, van digitale assessments tot virtuele onboarding. Dat is natuurlijk allemaal super snel, laagdrempelig en efficiënt, maar hoe zit het met de candidate experience? Hoe houd je kandidaten ondanks de fysieke afstand toch dichtbij? Ontdek het tijdens Emerce Recruitment!

Indeed deed onderzoek naar de candidate experience van de toekomst en Recruitment Evangelist Arjan Vissers deelt verrassende feiten en cijfers. Hij laat zien hoe elke fase van het sollicitatieproces kansen biedt voor een indrukwekkende kandidaatervaring. Een sessie vol praktische tips, verhelderende inzichten en voorbeelden van slimme technologie.

Arjan Vissers

Arjan Vissers

Indeed

Als Recruitment Evangelist Benelux ondersteunt Arjan werkgevers met het optimaliseren van hun recruitmentproces door inzichten te bieden in online jobsearch en de recruitmentmarkt. Arjan werkt al ruim 5 jaar bij Indeed. In zijn vorige rol was hij verantwoordelijk voor de strategie en executie van Indeed in de Benelux waar Indeed is uitgegroeid tot #1 vacataturewebsite in zowel Nederland als België. Voor Arjan bij Indeed aan de slag ging, heeft hij veel ervaring opgedaan in de HR-sector; waar hij onder andere verantwoordelijk is geweest voor de strategie en groei van verschillende ondernemingen in de Benelux.

Gelijktijdige sessies