Recruitment

Digital Journey van LINKIT: Salesforce technologie als de sleutel voor groei

11:40 30 minutes presentation Zaal 8/9
Joram Timmerman BynerCornelis Lemstra LINKIT

In het huidige recruitmentlandschap zijn er tal van technologische mogelijkheden die het leven van veel staffing organisaties gemakkelijker kunnen maken. En het voordeel: je hoeft niet altijd het wiel opnieuw uit te vinden. Ontdek in deze sessie de best practices van LINKIT die in samenwerking met o.a. Byner ervoor zorgt dat alle processen, van recruitment tot marketing en van contracten tot facturatie, soepel en geïntegreerd verlopen. Met als uiteindelijk doel om een geweldige klant- en kandidaat ervaring te bieden.

Joram Timmerman

Joram Timmerman

Byner

Joram is Co-Founder van Byner. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in IT consulting en arbeidsbemiddeling. Hij is begin 2019 gestart met de ontwikkeling van een nieuwe app op het Salesforce platform speciaal voor detacheerders en brokers genaamd Byner. De ontwikkeling van de app heeft hij in nauwe samenwerking gedaan met enkele bekende namen in de industrie en deelt graag met praktische voorbeelden zijn visie rondom de markt om organisaties slimmer te laten samenwerken met professionals en klanten.

Cornelis Lemstra

Cornelis Lemstra

LINKIT

Cornelis is COO van LINKIT. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van kwaliteitsmanagement en in het bijzonder continu verbeteren (o.a. Lean Black Belt). In zijn rol als COO is hij onder andere eindverantwoordelijk voor de implementatie, integratie en adoptie van het Salesforce platform. In 2016 maakte LINKIT voor het eerst kennis met het Salesforce platform tijdens de implementatie van ATS Bullhorn Connexys. Na de strategische keuze om het Salesforce platform te omarmen is LINKIT in 2019 de samenwerking aangegaan met Byner om als co-creatie partner een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de app. Cornelis deelt graag zijn ervaringen en best practices rondom het gebruik van Salesforce en in het bijzonder de app Byner.