Recruitment

Herken en overwin onbewuste vooroordelen in je recruitmentproces

30 minutes presentation Rode zaal
Anouk Kon Indeed

We willen allemaal uitzonderlijk getalenteerde mensen aannemen. In een ideale wereld zou iedereen dezelfde kansen krijgen op basis van zijn vaardigheden, ervaring en interesses.

Ondanks de goede bedoelingen kunnen imperfecties en inconsistenties tijdens het recruitmentproces ervoor zorgen dat goede kandidaten onzichtbaar worden. Deze barrières en vooroordelen kunnen ertoe leiden dat werkgevers de ideale kandidaat mislopen.

Indeed’s Anouk Kon leert hoe je onbewuste vooroordelen kunt herkennen en overwinnen, zodat je talent consistent en eerlijk kunt beoordelen.

Anouk Kon

Anouk Kon

Indeed

Als Recruitment Evangelist in het Indeed Employer Insights team combineert Anouk Kon de data van het Indeed platform met industrie trendanalyses om zo het verhaal van Indeed te vertellen en de meerwaarde en oplossingen die Indeed voor u brengt, tot leven te laten komen.

Of ze nu op het podium staat en presenteert op een industriespecifiek evenement of één-op-één gesprekken heeft met ‘s werelds leiders op het gebied van recruitment, Anouk helpt werkgevers met het beter begrijpen van online search en het optimaliseren van hun recruitment beleid en processen. Ze heeft meer dan tien jaar ervaring in recruitment, sales en marketing en een MSc BA van de Erasmus Universiteit Rotterdam.​