Recruitment

Hoe maak je jouw employer branding irresistible?

11:40 30 minutes Zaal 6
Ricardo Risamasu SteamTalmarkJari Kloppenburg SteamTalmark

Neem een kijkje in de keuken van het nieuwe SteamTalmark. Jari en Ricardo delen in een uniek sessie hun geheime recepten. Leer hoe je jouw employer branding irresistible maakt. 

Met een goed verhaal en een mooi plaatje alleen kom je er niet meer. Alles moet kloppen. De enige juiste oplossing is een integrale aanpak.

SteamTalmark ontwikkelt employer brands, careersites en campagnes voor o.a. ANWB, Belastingdienst, Defensie, Essent, Holland Casino en Politie.

Ricardo Risamasu

Ricardo Risamasu

SteamTalmark

Met meer dan 20 jaar ervaring in dit vak kent Ricardo vele ins-and-outs. Door zijn onvermoeibare drang naar vernieuwing en verbetering, samen leren en pionieren, staan innovatie en ontwikkeling hoog in het vaandel. Altijd gericht op de lange termijn en met vertrouwen en relatie als het fundament.

Jari Kloppenburg

Jari Kloppenburg

SteamTalmark

Jari is eindverantwoordelijk voor alles dat met strategie te maken heeft bij SteamTalmark. Problemen analyseren met de klant, scherpe en richtinggevende inzichten formuleren en van daaruit organisaties positioneren als echt merk. Met het strategisch traject legt Jari het fundament onder diverse werkgeversmerken en elke denkbare vormen van arbeidsmarktcommunicatie.

Gelijktijdige sessies