Recruitment

Hoe recruit je een Grand Prix?

30 minutes presentation
Jan Lammers Grand Prix Zandvoort

Jan Lammers – oud formule 1 coureur en tevens directeur van de Grand Prix van Zandvoort is het gelukt! Het is hem gelukt de Grand Prix, het meest gewilde event ever – weer naar Nederland te halen. Als recruiter wil je ook altijd de beste kandidaat naar binnen hengelen, dus time to learn from the master. 

Het terughalen van de F1 is daarnaast niet zonder slag of stoot gegaan. Hoe hebben ze deze hobbels telkens weer weten te overwinnen? En hoe selecteer je in zo’n korte periode de juiste partijen/personen om je hierbij te helpen?

Jan Lammers

Jan Lammers

Grand Prix Zandvoort

Sportief directeur van de Grand Prix van Zandvoort en voormalig Formule-1 coureur Jan Lammers maakte op 16-jarige leeftijd zijn debuut in het racen en won zijn eerste race in Zandvoort. Inmiddels heeft Jan Lammers meer dan 11 nationale en internationale kampioenschappen op zijn naam staan, races gewonnen in Tourwagens, Sportscars en Formule 1 auto’s en behaalde in totaal +/- 150 podium finishes. In zijn presentaties neemt hij je mee in de wereld van de Formule 1 met daarin de verschillen aangeduid van toen en nu.