Recruitment

Inside out

30 minutes presentation
Mark Vletter Voys

Hoe ga je als recruiter om met de gig economy? Wat doet dat met onze opgebouwde geschreven en ongeschreven regels, wat voor effect heeft het op de arbeidskrachten en wat is de verdere lijn der verwachting hierover? Mark heeft zijn organisatie opgebouwd zonder managers en functieprofielen, desondanks gaat het Voys voor de wind. Wat is zijn strategie en verwachting van de toekomst?

Mark Vletter

Mark Vletter

Voys

Mark Vletter is fast growth serial entrepreneur. De Groningse ondernemer startte meerdere business to business bedrijven in de internet- en telecomsector, waarvan een aantal al jaren tot de snelstgroeiende technologiebedrijven van Europa behoren. Mark heeft met zijn teams dan ook al vele prijzen in ontvangst mogen nemen, waaronder meerdere FD Gazellen en vele Deloitte Fast 50 awards. Eén van de bedrijven werd in 2016 volgens onderzoek van het FD zelfs het snelstgroeiende bedrijf van Nederland. Het bedrijf was tevens drie jaar op rij de snelgroeiende telecomprovider van Europa. Mark was in 2015 EY Entrepreneurs of the Year finalist.

Mark is veelgevraagd spreker en columnist voor onder andere Emerce, Management Team, Sprout en RTL Z. Hij spreekt en schrijft over thema’s als ondernemerschap en werken zonder management.