eRecruitment

Van ‘Keukenboer’ naar moderne werkgever: proactief werven

10:25 30 minutes presentation NL IJzaal
Caesar Kuipers Bruynzeel KeukensNikki van der Post EN HR solutionsRob de Vormer EN HR solutions

Hoe werf je nieuwe medewerkers als het imago van jouw branche niet altijd optimaal is? En hoe enthousiasmeer je Millennials & Centennials voor een baan in een productieomgeving wanneer zij kiezen voor de zekerheid van Non-automatable jobs? Deze uitdagingen gingen EN HR solutions en Bruynzeel Keukens met elkaar aan. Hun ervaring? Die delen ze graag met jou tijdens deze sessie!

Caesar Kuipers

Caesar Kuipers

Bruynzeel Keukens

Caesar is Directeur HR bij DKG Holding BV, eigenaar van de merken Bruynzeel Keukens en Keller Keukens en van de modernste keukenfabriek van Europa. DKG produceert en verkoopt via diverse kanalen 100.000 keukens per jaar voor in name Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Marokko, Dubai en India. Een nieuwe marktbenadering en de sterke groei van met name Bruynzeel Keukens, waren voor hem aanleiding om samen met EN HR solutions anders naar recruitment te kijken.

Nikki van der Post

Nikki van der Post

EN HR solutions

Nikki is sinds 2016 Recruitment Marketeer voor o.a. Tele2, Bruynzeel Keukens en Nederlandse Loterij. Ze is altijd op zoek naar creatieve manieren van (arbeidsmarkt)communicatie. In tekst en in beeld. Sterke eigenschap? Ze weet altijd de mooiste werknemersverhalen boven tafel te krijgen. Nikki houdt zich bij EN HR solutions bezig met conceptontwikkeling voor passende employer branding strategieën, projectbegeleiding van en contentproductie voor werken-bij websites en interne branding campagnes.

Rob de Vormer

Rob de Vormer

EN HR solutions

Als marketing professional verbindt Rob creatieve concepten met innovaties binnen recruitment & IT. Binnen EN HR solutions werkt Rob aan werken-bij websites, branding strategieën en projecten op het gebied van Data en IT. Alles om organisaties beter en innovatiever te positioneren op de (arbeids-)markt. Rob is sinds 2013 werkzaam bij EN HR solutions, recruitment partner van o.a. T-Mobile, Eurofiber en Allianz.

Gelijktijdige sessies